Певачица Рада Манојловић се пожалила како народ њу критикује да је проста, док дамама називају оне које само добро знају да одглуме.

- Ајде да се правимо да сам ја дама и да причам сталожено и да не млатим главом, косом и рукама. Приметила сам да су људи превише површни и да им се као даме представљају особе које су врло озбиљне на црвеним теписима, а ја која се смејем, и проста сам, оваква, онаква, најгора, сада ћемо да причамо озбиљно, саопштила је Рада пред окупљеним новинарима, а затим открила због чега је донела такву одлуку.

- Народ ме је критиковао, даћу им оно што желе. Зато што не знају шта треба да цене, народ је лако заварати, каже певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако тврди да је током свих година научила да се бори са критикама, каже да је боли неправда.

- Не повређују мене, него ми је криво што су површни и што неко ко је озбиљан и закопчан може да се прода као дама, а сви врло добро зате ко су и шта су и шта раде. А ја када сам у чипканој провидној хаљини или мињаку, и зато што се смејем стално, не пазим шта причам, ја сам глупа обавезно, проста, немам манира и не понашам се дамски. Када прочитам ко је све дама дође ми да будем к..., ставила је до знања свима певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Рада се осврнула и на своје везе које су упркос покушају да их чува у приватности увек завршавале у медијима.

-  Удате жене када варају или имају афере то се одбија и не могу људи да поверују, брак дође као покриће. А ја као слободна девојка која иза себе има само три везе, од првог дана у „Звездама Гранда“ знате за све, али увек ја будем компромитована и пише се свашта, казала је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: