Овај дан има бројчани код 1111, који је број моћи у астрологији. Ако постоји нешто што желите манифестовати, ово је дан да одредите своје намере, 11. новембар је изузетно снажан дан за отварање срца и јачање енергије срчане чакре. То је такође снажан дан за молитву, ритуални рад, али и за деловање.

Новембар је увек посебан месец јер садржи вибрацију броја 11. Број 11 у нумерологији има готово исто значење као и један, али с удвострученом и повећаном снагом. У нумерологији, 11 је главни број, повезан с вишим подручјима, божанским и духовним буђењима. Представља долазак у потпуну усклађеност са вашим истинским и највишим ја.

Број 11 такође је наш подсетник да, иако се чинимо одвојеним појединцима, заправо смо сви повезани и део веће целине. То се види у двапут поновљеном броју 1 и чињеници да када се цифре саберу, 11 нам даје 2, што је виша октава – и има моћ повезивања.

Фото: Профимедиа

 

 

Број 11 повезан је с вишим подручјима. Чак и сам број 11 изгледа као два стуба. Број 11 означава нов почетак, отварање новим знањима и иницијацију.

Овај нумеролошки низ догађа се да нас подсети на синхроницитет између унутрашње свести и спољног света.

Цели новембар можемо користити више вибрације. Можемо пронаћи већи напредак кроз медитацију, провођење времена у природи, вођење дневника и фокусирање на захвалност.

Једанаести новембар је моћно време да промените свој живот, поставите намере или дубље копате како бисте открили истину. Нова буђења, нове информације и нови нивои просветљења – све је то могуће на овај дан.

Ако постоји нешто што желите манифестовати или жеља коју желите пожелети, ово је дан да одредите своје намере.

Фото: Профимедиа

 

 

Одлучност, самоувереност, храброст и продорност само су неке од карактеристика које се вежу уз број 1. То је број спиритуалног буђења и означава јачање свести.

Овај нас број, а поготово када се појављује у низовима, подстиче да размислимо о новим могућностима, почецима и пројектима, те да визуализујемо позитиван исход.

Фокусирајте се на своје жеље уместо на страхове; на могућности уместо на препреке.

Број 1111 представља стварање, вођство и манифестацију, то је динамичан бројчани низ великог потенцијала.

Сам 11. новембар има велики потенцијал у свету синхроницитета, па ако желите да се нешто оствари у вашем животу, покушајте то да остварите баш на тај дан. Убрзајте све оно што треба да направите да би се ствари саме сложиле и оствариле.

Две 11 генерално носе велики потенцијал за окретање према себи, раду на духовном и менталном расту и духовном и менталном чишћењу. На данашњи дан пуно ћете ефикасније моћи да разумете узроке својих проблема и пронађете решења. Изражена је интуиција и добар је дан за рад на важним пројектима.

На овај дан имате прилику да створите сјајну визију своје будућности. Зато осмислите циљ који у пуној мери изражава оно што желите да створите у животу.

А 11. новембар је такође изузетно снажан дан за отварање срца и јачање енергије вашег срчаног поља. Током дана покушајте свесно да држите своје срце отвореним и у вибрацији љубави, разумевања, опроста и саосећања, посебно према себи!

Размислите о нечему шта желите да створите и привучете у свој живот. Не постоји исправно или погрешно када је посреди ваша намера, само покушајте да је изразите на позитиван начин.

Запитајте се – шта је потребно мом телу, што треба мом уму, мојој души? И будите мирни док чекате да се појави одговор. Слушање је моћан алат, стога посебно овог дана будите сигурни да слушате и свој унутрашњи и спољни свет.

Останите отворени, све што вам долази јесте за ваше највише добро. Чак ако се појаве и тешке ситуације, покушајте разумети зашто вам се то догађа, шта треба уочити и научити из те ситуације.

(Задовољна.рс)

БОНУС ВИДЕО: