Душица Јаковљевић дала је отказ на телевизији "Пинк" после 10 година рада на истој, а уместо ње емисију "Питања новинара" ће водити Ана Радуловић.

Ана је, наиме, на Инстаграму поделила вести да ће емисију "Питања новинара", после Душице Јаковљевић, водити она на Пинк телевизији.

Када је Душица дала отказ, Ана Радуловић је међу првима прокоментарисала одлуку колегинице.

Фото: АТА имагес

 

 

- Да ли је дала или добила отказ, не улазим у то. Душица се увек захваљивала Пинку да је најбоља телевизија, не знам откуд сад одједном овако. Незахвално је да било шта прокоментаришем - рекла је Ана за медије.

Душица је подсетимо открила прави разлог свог одласка са ружичасте телевизије.

- Ниједан растанак није лак и ниједна одлука се не доноси преко ноћи. Лепо смо сарађивали, дружили се и живели заједно, али је дошло време да се иде. Није професионални живот радити само на најгледанијој телевизији, него развијати се, не бих сад да откривам мој разлог зашто сам отишла, одлуке не доносим преко ноћи, прво о свему врло добро размислим. Мислим да је време да се повучем из те улоге водитеља и новинара, генерално су се помешале бабе и жабе у овом нашем времену, а ја сам у том случају баба.

- Ценим себе и свесна сам колико вредим. Увек сам држала неки ниво и васпитање. Желела сам дуго нешто ново, колеге су тужне јер сам отишла. Они прави, који имају име и презиме су се сви јавили, био је шок и сви су били изненађени. Ја ћу заувек волети време које сам провела са челницима телевизије Пинк, а многи су ми рекла да сам храбра - рекла је Душица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: