Глумац и певач из Аустралије Џони Руфо, преминуо је од рака мозга у 35. години. Борба против болести је била тешка и дуга. Његова породица је саопштила тужне вести. 

- Тешка срца данас смо морали да се опростимо од нашег вољеног Џонија. Окружен својом партнерком и породицом, отишао је мирно уз подршку невероватнх медицинских сестара и доктора.

Руфо је био врло талентован још од малих ногу, а као дете важио је за врло шармантног дечака и помало дрског. Имао је јаку вољу и био је одлучан. Био је неко ко је могао много да пружи. 

- Сви те волимо, Џони, и памтићемо те по радости коју су унео у наше животе - стоји у саопштењу породице, преноси неwс.цом.ау.

Џони Руфо рођен је у Перту, прославио се у шоуу "Тхе X Фацтор" 2021. Пре шест година рекао је да му је диганостикован тумор на мозгу и да је оперисан. Саопштио је затим да има рак мозга и да ће бит подвргнут агресивнијем лечењу.

Руфо је је 2019. изјавио да је победио рак, објавио је песму "Брокен Гласс", а болест се вратила 2020. Прошле године у августу је рекао да је био у терминалној фази. Своју борбу описао је у књизи "Но Финисх Лине", а последњи пут се на Инстаграму огласио у јуну. Породица и девојка били су му огромна подршка.

 

(news.com.au)

БОНУС ВИДЕО: