Она је продукцији признала да је променила мишљење о Миљани Кулић и да јој је жао што се тренутно налази у простору са два бивша момка, Лазаром Чолићем Золом и Ненадом Мацановићем Бебицом. 

- Миљане ми је жао, она је и даље заљубљена у Золу, а ту је и Бебица па се осећа повређено што је он наставио даље. Промененила сам мишљење, јер ја њу гледам са женске стране. Бебицу сам зготивила од почетка, а ми смо овде кратко. Ми проводимо доста времена заједно. Теодора ме нервира, понашање јој је одвратно. Фолиранткинања је, није искрена са Бебицом. Она је врло дрска, понашање јој је одвратно. Мислим да није добила поруку коју је очекивала, па се препустила Бебици - рекла је Милена па је додала:

- Бебица се са друге стране озбиљно загрејао за Теодору, али ни Жана ни Ђедовић не верују да је искрен, али ја то не видим. Поред тога, Милица ми се не свиђа, а Терзу сам зготивила, али она ми је фуј. Прича како је свашта прошла, а сада сазнајемо шта је све прошла. Она је тип жене које ја не подносим, тачније лака жена, није се она загрејала за Терзу, али опет није искрена. Она Терзу користи на све могуће начине, а мислим да је била у односу са Јањушем, те је и он полудео синоћ. Ја сам сигруна да ће и Бебица и Терза на крају бити повређени . Терза ће тотално наје*ати, а Бебица ће бити веома изигран - рекла је Милена. 

Детаљније у прилогу испод:

БОНУС ВИДЕО: