Рада Манојловић и Драган Којић Кеба три године наводно нису разговарали нити имали контакт.

Наиме, иако није пала ниједна ружна реч међу колегама њих двоје се нису чули. А односе су поправили након Кебиног гостовања код Огњена Амиџића. Наиме тада је Кеба на питање шта је са дуетом који је снимио са Радом Манојловић и зашто још увек није изашао изјавио следеће:

Фото: АТА имагес

 

– Па није. Не знам да ли ће, постоји снимак! Па тада код Раде и њеног тима, нешто је… Предуго се чекало и тако да је добило неку другу димензију. Питајте њен тим – искрен је тада био Драган Којић Кеба.

Наиме Кеба и Рада су пре три године снимили дует, а онда се нешто десило. Када је дует требало да се појави бивши Радини сарадници су то зауставили. Наиме, изгледа да су од Кебе тражили паре, Рада о томе није имала појма:

Фото: АТА имагес

 

– Кеба је позвао Раду Манојловић да сниме дует и она је прихватила, њих двоје су снимили песму и остало је да се сними спот. Међутим Рада је тада изгубила контакт са Кебом у смислу да се нису чили а све су преузели њени тадашњи сарадници. Међутим они су од Кебе почели да траже паре. Како је Кеба помислио да је у питању нека Радина идеја он је у првом тренутку мислио да се шале. Међутим када су му рекли да новац жели Рада и да не жели да џабе снима дует са њим Кеба се само повукао. Песма је остала у студију – прича извор и наставља:

– Међутим то није била истина, Рада је питала своје сараднике у том тренутку шта је са дуетом, они су је лагали да Кеба тражи новац. Суштински њени сарадници у то време су хтели да узму паре и од Раде и од Кебе да би се дует појавио. Како ни једно ни друго у том тренутку нису пристали на то тада се све и завршило.

Фото: АТА имагес

 

– Требало је да прође три године да Рада прекине сарадњу са својим бившим сарадницима да би се открила истина.

Након Кебиног гостовања код Огњена Амиџића Рада и Кеба су се чули и разменили информације, када су схватили да до завршетка спота није дошло због других људи њих двоје су се само насмејали. Њих двоје су се договорили да наставе сарадњу и да ураде нови дует.

Драган Којић Кеба је желео дует са Сањом Вучић

Сања Вучић одбила је Кебу за дует. Наиме, њу је Којић позвао да ураде заједно песму, али она је то одбила под изговором да мисли да јој у том тренутку то није потребно. Кеба ни за живу главу није хтео да призна да је икада звао Сању, док је Сања позната као особа која никада не лаже.

курир.рс/сцандал

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".