Како је водитељ открио сада је у океј односима са Пријом, а до сукоба је дошло пре пар година, али су након свега закопали ратне секире.

- Александра и ја смо се помирили још 2018. године, а пре тога нисмо говорили једно четири или пет година - рекао је Милан, па наставио:

- А то је било нешто приватно између нас, лепо јој је тада Брена говорила: "Александра, не може новинар да ти буде пријатељ" - изјавио је Милан у емисији Амиџи шоу имитирајући Бренин глас, па додао да је јако поносан на Александру и истакао да је она сада највећа звезда на нашим просторима након концерата које је одувала.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Милан је раније открио да он и Прија више никад неће имати добар однос као пре.

- Сви знају да нисам био добар са Пријовићевом. Ми смо били јако добри, дружили смо се, излазили смо. Данас се поздравимо кад се видимо, нема зле крви међу нама, али због посла смо се посвађали. Та новинарска сујета, која мора да постоји... Никад не могу да поднесем неко да новинару информацију да се жени сутра, а ја седим цео дан са тобом. Наљутио бих се, не као човек, већ као новинар. Нисам могао то да поднесем. Управо се то десило са њом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: