О приватном животу ретко је говорила, а познато је да је 16 година провела у браку са Миланом Његомиром, са којим је добила четворо деце.

Након тога јавности је била позната и њена веза са бизнисменом Драгољубом Марковићем, који је познат и као кум покојног српског премијера Зорана Ђинђића.

Фото: Н. Фифић

 

 

Они су у везу упловили у фебруару 2015. године, а певачица се после два месеца преселила на његово имање у Сурчину.

Како се даље наводило, проблеми међу њима почели су након годину и по дана, када му је бивша жена Љиљана узела и последњи динар и свих девет станова пребацила у власништво њихове ћерке.

Причало се и да су се Мерима и Драгољуб венчали, те да су се након овога развели, али је певачица то демантовала.

- Само једном у животу сам се удавала, и то за Милана, са којим имам четворо деце. Не пада ми на памет да икад више то урадим - била је изричита певачица.

- Ја сам срећна мајка, бака, па и жена. Остварена сам у свом послу, а и као пријатељ. Радим 43 године посао који волим и немам шта више да додам. Као што видите, ништа не може да се сакрије, а и нормално је да се људи разиђу ако не могу заједно да опстану. Ништа ружно нисам урадила, а сад то што сте ви чули не бих да коментаришем. Знам да је вама то интересантно, али, имајте разумевања, ја сам озбиљна жена и не бих о томе - рекла је Мерима.

Фото: И. Маринковић

 

 

Писало се и да је Марковићу растанак од певачице веома тешко пао.

- Драгољуб је тешко поднео развод од Мериме. Веровао је да ће до краја живота остати заједно. Недавно је његов пријатељ поводом рођења детета уприличио забаву, на којој је био и Драгољуб, који је цело вече причао о Мерими. И не само то! Наручивао је њене песме! Певачица му је певала на увце, а он је ронио сузе. Највише су га погодиле песме "Због тебе", "Да није љубави твоје", "Бол болујем", "Где си, душо, где си, рано". Марковић је после неколико неуспешних веза био сигуран да је Мерима жена његовог живота. Зато је на забави плакао као дете, а пријатељи су га све време тешили - рекао је тада извор.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".