Музичар Предраг Пеђа Јовановић отворено говорио о својом борбама са алкохолом, који су довели до тога да се његова породица распадне. Наиме, његова супруга Ана Јовановић трпела је много, а у једном тренутку решили су да ставе тачку на емотивни однос.

Фото: АТА имагес

 

 

Упркос томе што нису заједно, Пеђа и Ана се нису развели, а певач је недавно гостујући у једној емисији открио да ради на томе да му супруга опрости и да изгладе несугласице.

- Ја своју закониту супругу никада нисам преоболео, нити ћу! Сматрам да ту постоји шанса да се ствари врате у нормалу. Сада смо у фази помирења и надам се да ће то бити како треба. Не питам се само ја... али трудим се! Некоме је потребно више да схвати где греши, некоме мање... Мени је очигледно требало мало више, али никад није касно! Нисам увиђао своје грешке, али је сада та освешћеност довела до напретка и у мојој каријери! Много сам грешио у животу, али и на томе радим - рекао је Пеђа у емисији "Магазин Ин".

Ану је јавност упознала као супругу певача, а због атрактивног изгледа и провокативних фотографија, на Инстаграму је прати скоро 300.000 људи.

Лепа бринета је мајка троје деце, два сина и ћерке, које је добила из брака са Пеђом, али она не воли да се експонира у јавности, те се готово никада није појављивала са њим на јавним догађајима.

Упркос три трудноће, Ана има свршену фигуру, тело за пожелети на ком се назиру мишићи, а многе припаднике јачег пола оставља без даха својим изгледом и атрибутима које често истиче фотографијама у бикинију.

Ана је посвећена приватном бизнису, креира и рекламира купаће костиме, веома је активна на Инстаграму где објављује слике са егзотичних дестинација које посећује и очигледно ужива у путовањима широм света.

БОНУС ВИДЕО: