Наиме, бивши муж Снежане Савић ушао у брак са 32 године млађом глумицом Драганом Туркаљ и са њом је у 76. години добио близанце, ћерку Искру и сина Лазара, а о борби за потомство једном приликом говорила је и сама Драгана.

 

 

- Уз мог супруга, изузетно карактерног и чврстог мушкарца, схватила сам да ништа није срамота. Ја сам уз њега одрастала с обзиром на то да сам га упознала када сам имала 26 година. Пошто нисмо успевали да се природним путем остваримо у улози родитеља, после безброј покушаја почели смо акцију вантелесне оплодње. Будући да су покушаји били узалудни, полако сам све дубље падала у очај - рекла је својевремено Драгана Туркаљ, па додала:

 

 

- Често сам се питала зашто сам кажњена и чиме сам заслужила да ми се све ово дешава. У тренуцима када сам помишљала да покушај да путем вештачке оплодње добијемо дете више нема смисла, Драгослав је инсистирао да наставимо и да не одустајемо. Боли сваки неуспех, а мој супруг је био сведок мојих патњи - причала је Драгана за "Хелло".

И Снежана је једном приликом истакла да са бившим супругом и његовом новом породицом има веома коректне односе, а да близанце виђа на черкиним и унукиним рођенданима.

Фото: Архива новости

 

 

- Мој бивши супруг је добио децу пре нешто мање од десетак година. У нормалним сам односима са њим и његовом новом породицом. Виђам његове близанце на рођенданима наше заједничке унуке, и наше ћерке Аните. У таквим ситуацијама се заправо и дружимо. Не могу са сигурношћу да тврдим колико близанци имају тачно година, али су мало млађи од наше унуке - изјавила је глумица за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: