Наша лепа глумица Ања Алач се породила и на свет донела девојчицу Анђелу. Ања је тако са својим супругом, познатим уметником Андрејем Јосифовским званим Пијаниста, добила друго дете.

Наиме, они су пре неког времена добили и сина Алексеја, а њихова љубавна прича траје већ више од две године.

Фото: АТА имагес

 

 

На вечну љубав заклели су у априлу ове године. Андреј и Ања су у почетку крили своју љубав, па тако нису одмах ни открили јавности да су стали на луди камен.

Многи заборављају да је Ања, чије је презиме сада Јосифовски, својевремено волела и двојицу наших познатих глумаца, који важе за веома омиљене код дама. 

Један од њих је Милош Биковић, са којим је Ања била у вези током студија. Након што је љубав престала двоје колега је остало у пријатељским односима. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Биковић и ја смо студирали заједно, то је била младалачка љубав. Били смо и у истој класи. Данас смо пријатељи и сарадници - рекла је једном глумица.

Други познати глумац кога је волела Ања је Радован Вујовић.

- Упознали смо се на представи Петар Пан у којој он игра насловну улогу, а ја Венди. Али приватно Раша није попут Петра, дечака који не жели одрасти и цели живот лети по Недођији са Звончицом. Баш супротно, он је озбиљан, али и весео и јако духовит - причала је раније Ања за Вечерњи лист.

Фото: В. Данилов

 

 

Такође, отркила је да се привлачност између њих није створила одмах, већ постепено, а да на крају није могла да одоли његовом смислу за хумор. 

- Наша љубав није била на прву. Развила се кроз процес заједничког рада на представи. Припремали смо је два и по месеца и имали смо пуно времена да се упознамо, а на крају су ме фатално привукли његова јака енергија и истанчан хумор - причала је Ања.

Глумица је такође изјавила да не обраћа превише пажњу на оно што се пише у медијима о њеном приватном животу:

- То ме не тангира, јер је то део овог посла и природно је, зато што си у жижи јавности, да људи просто буду упућени и у тај мој сегмент живота.

БОНУС ВИДЕО: