Венчања не морају да буду скупа, порука је Кјаре Брокенбру и њеног супруга Џоела који су за своје венчање прошле године издвојили тек 500 долара, што је нешто мање од 500 евра. Млади пар из Лос Анђелеса објаснио је за ЛА Тимес како је разлог финансијски, и да због венчања нису хтели да упадну у дуг.

Млада је своју венчаницу платила 42 долара, његово одело било је 100 долара, а на вечеру су позвали око 30 људи. Гости су на тој вечери сами плаћали своју храну и пиће. Венчали су се на отвореном, а како је свадба била мања, нису морали да траже никакве дозволе, па ни ту нису имали трошкове.

- Нисам била спремна да потрошим на венчање гомилу новца. То је догађај који траје један дан - поручује Кјара.

Званице су такође донеле цвеће и колаче, како би додатно улепшали венчање.

- Циљ тог дана је венчати се, не импресионирати друге луксузом који не можете да приуштите. Немојте да покушавате да имате венчање као звезде, које ћете исплаћивати наредних неколико година - саветује Кјара.

Њена одлука у последњих годину дана изазвала је доста коментара на интернету. Људи су или одушевљени или згрожени.

- Жена је у праву. Уосталом, то је њен дан, може да направи шта жели - бране је једни.

- Гости плаћају храну и доносе цвеће да све буде лепше? Невероватно је шта неки људи себи допуштају. За тај новац не можеш да купиш ни пристојан полован аутомобил, а њој је жао да га потроши - пишу други.

БОНУС ВИДЕО: