Певач Жељко Шашић каже да има велики страх од летења, па се присетио ситуације кад је у авиону доживео турбуленције, па се у тој ситуацији понашао као хистерична жена која чупа косу с главе! Фолкер је све насмејао када је у емисији "Премијера викенд-специјал" испричао анегдоту, која њему ипак није толико забавна.

Фото: Новости

 

- Сећам се тог једног путовања, добро смо и полетели с обзиром на то колико је време било лоше. Било је проблема око техникалија и опреме, али мислили смо да ће то све брзо да се реши. Кад су почеле турбуленције, није ми било добро! Тресао сам се и понашао као луда жена! Чупао сам косу, добио сам неке нападе панике и почео да вриштим. Није свеједно, то ће свако да вам каже ко је икада летео и доживео турбуленције - прича Шашић, па даље додаје да је хтео да потражи и стручну помоћ да би решио проблем:

- Толико сам имао страх од авиона и летења да хоћу да идем на обуку у Немачкој. То је неки третман где се разбија страх, тако нешто су ми испричали познаници. Једино што сам могао да урадим у том тренутку кад су се појавиле турбуленције јесте нека техника дисања. Толико сам био срећан кад сам слетео! Ја сам имао фору не да аплаудирам кад слетим, него оно: "То, слетео сам." Више немам снаге за то да мењам авионе, можда су ме стигле и године.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".