Бивша учесница "Задруге" Зерина Хећо променила је живот из корена када се удала за Грка, а позната је по бројним скандалима који су је пратили кроз јавни живот.

Она се сада зове Атина Зерина Кандола и ужива у изобиљу, луксузним аутомобилима и путовањима, а некада је живела веома тешко о чему је јавно причала.

Зерина данас живи живот из бајке, потпуно је променила свој изглед, стил одевања и посвећена је свом партнеру и ћеркици.

Зерина је била и учесница ријалити програма где су је пратили многи скандали. Она је имала љубавне романсе са Владимиром Томовићем, буран однос са Банетом Чолаком, везу са плесачем Владимиром Тодоровићем.

Зерина је у једном моменту обријала главу, што је био велики шок за све укућане, а неки су се и расплакали. Убрзо након тога напустила је ријалити.

Иначе, први Зеринин ријалити био је 2016. године, када је учествовала у "Паровима" где је испричала је како јој је са 14 година откривен тумор, те да је била подвргунта бројним операцијама како би се излечила од те опаке болести. Зерина је у том ријалитију имала интимне односе с Иваном Маринковићем, бившим супругом певачице Гоце Тржан, те започела емотивну везу са Николом Лакићем, бившим фудбалером.

Зерина Хећо имала је и буран однос са певачем Дадом Глишићем 2019. године када је говорила да ју је малтретирао, као и да је побацила његово дете, што је он оштро демантовао.

- Знам за Зеринин побачај, али то се десило много након нашег раскида и нема никакве везе са мном. Дете није моје и то је лако увидети према томе кад смо раскинули, а кад се десио побачај. Што се тиче медицинских детаља и документације поводом тог догађаја, с тим никада нисам био упознат јер се све догодило када већ дуго нисмо били у вези - рекао је тада Дадо за медије.

Фото: АТА имагес

 

- Прво да ме жалите нећу, ово је фотографија борца. Ок не могу на ноге, ок имам анорексију, шећер, аритмију, депресију, колапс организма, дехидрацију, Стокхолмски синдром, трауме, налазе биопсије чекамо, маркере радимо сутра опет! Јер јбг ваља доказати народу да си болестан физички. Јер појединци се спрдају са тим. Ништа физички не ради тренутно, ни црева ни желудац, боду ме у ноге, јер у руке немају где више, али дишем, још увек дишем, и ради мозак - писала је Зерина 2020. године на Инстаграму и открила шта све није у реду са њеним здрављем.

Зерина је бурну прошлост оставила иза себе, па сада ужива у љубави са Грком Карлосом са којим ће имати свадбено весеље у мају на Миконосу.

- То ће бити једно прелепо славље уз све моје драге људе који ће тог дана доћи да увеличају моју срећу с њим - истакла је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".