Певач Адил Маскутовић никада није крио да му је од самог почетка каријере велика подршка био његов таст Џеј Рамадановски. Он се недавно у једном разговору присетио момента када је снимао прву песму, а открио је како је текло снимање на коме су осим Џеја били Синан Сакић, Ацко Незировић и Фута.

Прву песму је сам написао, али му је тада таст понудио да је сниме код Александра Радуловића Футе и није погрешио у том ставу.

Фото: АТА имагес

 

Адил о Синану и Џеју

-Песму „Не могу без тебе ја“ сам ја написао, када сам урадио демо верзију, пустио сам покојном Џеју и питао га за мишљење. Он је што се каже одлепио, баш му се допала и питао ме је ко је радио. Тада ми је рекао да мисли да могу боље да отпевам и рекао да идемо код Футе у студио - рекао је он.

Адил каже да му је била посебна част сто су поред Џеја на снимању били Синан и Ацко, али признаје да је у једном моменту Фута морао да прекине рад у студију.

Фото: В.Данилов

 

-После пар дана смо отишли код њега, са мном као подршка је кренуо велики Синан Сакић, Џеј, био је ту и Ацко Незировић, све певачине и легенде. Ушао сам у глуву собу и кренуо да певам ту песму на неко. Када се продуцира вокал, онда треба да се слуша један човек, то је у том моменту требао да буде Фута, међутим продуценти су били Џеј, Синан, Ацко и Фута - казао је Адил и испричао како је текао процес рада на песми:

Фото: АТА имагес

 

-Кренем ја да певам, каже ми Џеј стани, па ми покаже неки свој начин, ја поново кренем као што ми је Џеј рекао, каже ми онда Синан стани, и крене да ми покаже неки свој начин. Ја станем и не знам шта је лепше, онда крене Ацко и ја на крају нисам знао како да отпевам. То је трајало убеђивање како да се пева рефрен, онда је Фута прекинио и рекао да дођем сутра када будемо сами. Тада је Фута узео гитару, свирао неке старе песме, они су певали и мало попили и морам да кажем да ће ми то вече остати у сећању до краја живота - рекао је он у емисији „Без Филтера“.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".