Јелена Карлеуша се, гостујући у емисији "Мале ствари" дотакла мушко-женских односа па открила јавности своју теорију о томе зашто сматра да жене треба да бирају млађе мушкарце за брачне партнере.

Она је, иначе, од 2008. с Душком Тошићем од ког је седам година старија и сматра да јој је то био пун погодак.

- Жене, ви морате да бирате млађег зато што онај који је већ научен како ће да спава и како ће да пере зубе, обуче се, мљацка, п*ди, смрди, да излази и да ли ће да излази и како ће да лаже... То је све онда велики проблем одучити и преправити, почела је она.

Фото: АТА имагес

 

 

- Како нешто што се стврдло, запекло, као кад печеш глину кад је она мекана и ти је обликујеш и онда је испечеш и онда: "Ај сад промени ми ово". Док је мекано, мора да се прилагоди вашем телу, вашем биоритму, вашем бићу, сматра Јелена, која се ни ту, међутим, није заустављала.

- Мушкарци су као бели папир и онда га ти фино испишеш. Не дај Боже када га друга жена испише, навела је певачица у емисији "Мале ствари", а потом је закључила речима:

- Зато сам ја бирала човека који није имао друге жене пре мене, замислите да сам ја била са човеком коме је друга жена исписала тај правилник понашања и утиснула му у његову мождану кору. Као што би било страшно свакој жени после мене са Душком, јер би свуда по њему писало Јелена Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО: