Ћерка модне креаторке Верице Ракочевић, дизајнерка ентеријера Елена Караман Карић поделила једног сина је изгубила, који је био рођен са церебралном парализом и преминуо у 14. години, 2009.

Фото: Инстаграм принтскрин/еленакараман.ессенцеофливинг

 

Он јој је био дете из брака са славним фудбалером Предрагом Пеђом Мијатовићем, са којим има и сина Луку који већ деценију живи у Америци. Управо њему је Елена посветила објаву на Инстаграму, назвавши га "магичним звезданим дететом".

Елена је објавила стори, у ком је фотографисала део породичног дома, у ком је посебно место изабрала где је оставила фотографију свог преминулог сина, док је био беба. Поред су остављене две црвене руже, али и још много посебних детаља, који Елени имају велико значење. 

Фото: Принтксрин Инстаграм elenakaraman.essence

 

 

- Срећан рођендан, анђеле мој. Нека те крила доброте носе увис да плешеш са звездама - написала је Елена Караман уз фотографију. 

- Пре 28 година једна мала, магична звезда је слетела на Земљу и донела толико радости у мој живот. Постоји толико начина на које можете волети, а волети тебе је мој омиљени. Хвала ти што си ме увео у магично искуство које се зове бити мајка. Имала сам само 19 кад си ме благословио својим бићем. Расли смо заједно. Лука, моје прво магично звездано дете, ти представљаш чисту љубав - написала је Елена на енглеском језику у објави на Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".