Капитен Милош Теодосић донео је победу свом клубу, а онда је на паркет Штарк арене извео своје највеће навијаче - ћерку Петру (4) и сина Богдана (2).

Глумица Јелисавета Орашанин Теодосић помно је пратила целу утакмицу, а у њеном наручју све време су били малишани, који су такође ватрено навијали за тату.

Публика је била одушевљена малишанима.

 

Након тријумфа црвено белих Теодосић је на паркет извео своју децу и заједно са њима славио победу.

Подсећамо, глумица сада максимално ужива у одгајању деце и у породичном животу, а у јендом интервјуу је испричала са каквим се све изазовима суочавала на путу до потомства и охрабрила многе маме које пролазе кроз слично:

- Петру сам добила из петог пута. Жене морају да буде јаке. Мени је тај период трајао годину и по дана. Имала сам два неуспешна покушаја, на крају побачај и пролазила сам кроз разне фазе - испричала је глумица гостујући у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

- Вантелесну сам радила успутно. Снимања и рад су били једини начин да то преживим. Имала сам страх од неуспеха. Ипак, никад нисам клонула духом. На последњој вантелесној сам се мало и смирила, а имала сам саобраћајну несрећу. Носила сам двојке, али је остала Петра - рекла је Јелисавета.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: