Млада звезда Џејла Рамовић је појавила на музичкој сцени током музичког такмичења "Пинкове звездице" у ком је показала изузетне вокалне способности са само 16 година. Њена менторка је била Марија Шерифовић са којом је била у одличним односима, а због које су је доводили у разне приче. Од тог тренутка, Џејла се трудила да не привлачи медијску пажњу ничим другим, осим моћним гласом. 

Међутим, како је одрастала, Рамовићкина лепота је сваким даном долазила до изражаја. Она је у септембру засенила својим лепотом на Венецијском филмском фестивалу. 

Ипак, зли језицу пронашли су поново начин да причају лоше о њој. Неки од њих посумњали су да је певачица радила естетске интервенције на себи. Она је позната по зеленим очима, светлој коси и идеалним цртама лица, које су ретке у времену савремених технологија, када је било који недостатак на лицу или телу могуће кориговати. 

Ако погледамо раније Џејлине фотографије, видећемо да је њена лепота прави дар природе. 

- Драга Џејла, имала сам ту част да будем на твом и Халидовом концерту у Колдингу и само речи хвале имам за тебе. Можеш да будеш пример свим девојкама и девојчицама својим понашањем, стајлингом, гласом, држањем и понашањем на сцени. Ја сам просто одушевљена тобом.- пише у једном коментару на Инстаграму. 

БОНУС ВИДЕО: