Старлета Маја Маринковић након хаоса са Филипом Царем, када је открила да јој је слао поруке и звао током односа са Александром Николић, сада је проговорила и изнела комплетну истину о њима двома. 

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show

 

- Људи падају на жртве, а нико не прихвата успех. Ја мислим да је то права љубав, они су рођени једно за друго. Не шалим се кад то кажем, она је ријалити јадница. Она ти је девојка, која ће да седи код кући, док се он к**ва, па кад се врати, она ће му опростити, па ко не би волео такву жену? Прича у емисији како је тукао, како је малтретирао, како се дрогирао и онда се помире, па ко је ту луд? Маја је крива што је он њој слао поруке? Што је он мени слао поруке, ако је срећан са својом вереницом. Људи су толико ограничени. Ја сам га искулирала када ме је звао да идем у његово село, али увек имаш девојке чивилук, навикле су вероватно, то на позив - рекла је Маја за Пинк, па додала:

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/alex_mima_official

 

- Нормално да постоје позиви, када смо се чули месец и по дана константно, кога си ти открио? Ја никада нисам крила у Задрузи моја осећања према њему, али ако видим пропуштен позив од тебе, па нормално је да ћу да те позовем. Толико су у муљу, саткани су од лажи и превара, они су рођени једно за друго, али ме не угрожавају, док они просе на ТикТоку, ја путујем, мислим не разумем. Окачиш прслук који кошта 2.000 евра, да би ти фанови купили, како вас није срамота? Ја која сам жена, то себи не бих допустила у животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".