Стога се може рећи да велика већина њих не би очекивала да им се придружи и свекрва док шетају руку под са својим вољеним. Но, како преноси Мирор, једна будућа млада остала је ужаснута након што је њен вереник упитао своју маму жели ли да се придружи њиховом меденом месецу.

На Редиту, 22-годишњакиња је објаснила да би требало да се венча за четири месеца те да су она и њен 33-годишњи будући супруг све заједно испланирали као тим, укључујући и медени месец. - Прво, пре неколико месеци, рекао је да жели да промени наш медени мјесец у породични одмор како би се његови родитељи и моја мама могли боље упознати. Сложила сам се па смо истражили куда да идемо и колико дуго - објаснила је у објави.

Само неколико недеља касније, њен вереник се предомислио, изјавивши да не жели да води своју породицу с обзиром на то да је његов однос с њима "некако лош". Још једном је пристала и почели су да састављају план меденог месеца за двоје. - Све је ишло у реду до пре неколико дана када сам куповала са својом будућом свекрвом. На путу кући мој дечко ју је питао је ли жели нам се придружити на нашем меденом месецу. Била сам шокирана и љута, али нисам ништа рекла. Након што смо је одвезли, питала сам га како, ако моја мама не жели да иде са нама, можемо једноставно да идемо са његовом породицом. То ми је стварно сметало, али будући да смо после планирали да се нађемо са његовим пријатељем, задржала сам то за себе да не покварим расположење - наставила је.

Фото: Профимедиа

 

Након што је дошла кући, жена је послала поруку свом дечку како би изразила своје фрустрације због изненадне и неочекиване промене плана. - Онда се и он наљутио јер мисли да сам направила велику ствар у нечему што није толико важно. На крају смо се обоје наљутили и још увек не причамо - додала је.

Како је објаснила у објави, није љута због промене плана, љута је јер он није с њом први разговарао о томе. Иако верује да има право да буде љута због тога како су се ствари одвијале, он ју је такође натерао да се осећа кривом што је створила проблем око нечега ситног. Касније је у коментарима појаснила да ово није први пут да њен партнер мења планове без претходног причања с њом, а алудирала је на сличне ситуације с прстењем и фотографирањем пре венчања.

Корисници Редита брзо су је уверавали да уопште не би требало да се осећа кривом, а једна је особа коментарисала: "Била бих љута што он стално мења план, а не консултује вас". "То је тако неугодно, и ако будем искрена, мало забрињавајуће. Он те тера у ситуације у којима не желиш да будеш, искоришћавајући чињеницу да не можеш да направиш сцену у јавности", додала је друга корисница.

БОНУС ВИДЕО: