Након смрти Метјуа Перија на друштвеним мрежама поново су почели да се деле исечци из епизода "Пријатеља", а један је посебно привукао пажњу његових фанова.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, у петој епизоди седме сезоне под називом "Тхе Оне Wитх Тхе Енгагенмент Пицтуре", где Чендлер Бинг (Метју Пери) одлази на професионално фотографисање са својом вереницом Моником Гелер (Кортни Кокс).

У поменутој сцени, Моника позира док Чендлер покушава да изгледа природно. Међутим, то му не успева и Моника покушава да га насмеје, како би изгледао спонтано на фотографијама. Она га у једном тренутку упита шта му је с лицем и зашто се чудно смеје. "Ова фотографија би требало да говори да су се Гелер и Бинг венчали, а не да локална жена спашава морона који се дави", рекла је.

Сцена након тога укључује насмејаног фотографа, којем Моника одговори да се не смеје Чендлеру јер је он њен "морон који се дави".

Будући да се Метју Пери удавио у свом ђакузију, фанови сматрају да је ова сцена непримерена и језива. "Може ли ова сцена бити језивија", "Сада морају да избаце ову сцену", "Ова сцена више никада неће бити гледана на исти начин, барем ја не могу", "Ово је чудно", "Страшно", били су само неки од коментара на друштвеним мрежама.

Но, интересантно је да то није једина сцена у којој се спомиње његова смрт. Наиме, у осмој епизоди девете сезоне у којој Моника Гелер упозорава своје пријатеље да буду опрезни с њеним скупоценим кинеским сетом за јело, на шта Чендлер одговара како ће он (као њен супруг у серији) бити први који ће умрети од екипе.

БОНУС ВИДЕО: