ЛеБланк је у серији глумио неодговорног цимера о коме је бринуо Пери, односно Чендлер, али је у стварности ситуација била другачија, а једно време глумац је пролазио кроз пакао.

Метју је имао проблема са зависношћу од алкохола и дрога, увек је маштао о великој слави, док је ЛеБланк био приземнији.

Школовао се за столара, волео је моторе, а након што је напустио колеџ отишао је у Њујорк и окушао се у манекенству. Снимао је рекламе за Левис, Кока Колу, Доритос и сличне брендове, али се због висине није појавио на модним пистама.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Не знам да ли је то била болест моје ћерке или чињеница да сам био превише фокусиран на посао, али сам осећао да сам прегорео и да ми треба времена да се дистанцирам. Позвао сам агента и рекао му да заборави мој број телефона на неколико година, потпуно сам одустао, срећом, успео сам. То су били тренуци када сам се осећао као да ћу доживети нервни слом. Неко време нисам морао ништа да радим - рекао је глумац једном приликом.

Са ћерком се преселио на ранч у Калифорнији.

Фото: Профимедиа

 

- Мојој ћерки је дијагностикован проблем са мозгом. Био је то веома мрачан период, али успели смо да га превазиђемо. Зар не кажу да те ојача оно што те не убије? Сећам се када се родила. Од тренутка када сам је угледао, заљубио сам се, а никада се раније нисам тако осећао. Нисам могао да верујем. У том тренутку сам знао да ме ништа неће спречити да је волим - објаснио је.

У међувремену, Марина је победила болест и често се појављује на црвеном тепиху са својим оцем.

БОНУС ВИДЕО: