Драгана је открила детаље спота за песму "Последње вече" који је радила са редитељем Дејаном Милићевићем:

- Спот за песму "Последње вече", редитељ Дејан Милићевић који је био иноватор у свом послу тада, волео је да сарађујемо јер сам и ја волела да рушим границе и никада му нисам рекла не. Рецимо, никада нисам мењала боју косе увек сам била црнка, међутим он тада долази са периком, кратком и црвеном док је мени коса дуга, преко леђа... Па сребрна боја перике која је такође кратка. Било ми је прво чудно јер никада нисам имала кратку косу, али сам желела да пробам - изјавила је певачица са осмехом и додала:

- Ни сочива никад нисам носила али сам на крају рекла: "Вау". Притом, много смо се намучили да их ставимо и носила сам их више од 12 сати. Али много сам му веровала. Све је добро на крају испало, треба некада човек да ризикује и да буде спреман и на нешто што није радио. Мало сам авантуриста у свом послу а не само у путовањима и то ми је поприлично помагало у каријери - говорила је Драгана.

Певачица је проговорила о изазовима које је имала током каријере, али и открила шта је био потпуни хит давне 1995. године на тадашњој естради. 

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам увела то да сам се прва појавила у патикама на сцени, фамеркама, да сам прва играла на бини. Имала сам неке сценографије и реквизите прва у то време и сви спомињу ту бубицу, такозвану "мадону" коју сам донела први пут 1995. године у Србију - открила је Драгана.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: