До сада су неколико пута прекидали своју бурну романсу, о чему смо извештавали, али син познатог бизнисмена је тек данас одреаговао на писање медија.

Наиме, он се по први пут огласио на друштвеним мрежама и изнео своју верзију раскида са старлетом и потврдио писања.

- Како се последњих дана интензивно у међима пише о мом пословном и приватном животу, са акцентом на приватни, одлучио сам да овде поделим пар мисли - започео је Немања.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТВ Пинк Оффициал

 

 

- Лично никада нисам причао јавно о садашњим и бившим везама. До сада нисам прихватао позиве за госповања у емисијама и давао интервјуе јер не сматрам себе јавном личношћу чији живот и детаљи из истог требају бити занимљиви широком аудиторијуму. Но, у овом тренутку због тренутне ситуације имам потребу да кажем следеће. Кад је у питању моја веза са Ивом, могу искрено да кажем да сам срећан што сам имао њу поред себе у једном периоду живота. Она је девојка која сама брине за себе, сналази се и бори за своје боље сутра. Она се, ма како год се то некоме чинило, не ослања на друге како би имала лепши живот тако да одговорно демантујем сва писања домаћих медија. Укратко, били смо једно за друго увек ту, и тако верујем да ће бити и у будућности, на овај или на онај начин, шта год да нам сутра донесе. Толико од мене, свима желим свако добро и сву срећу - написао је Петошевић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ива_гргуриц_оффициал

 

И његов кућни пријатељ је детаљно је открио разлог раскида:

- Та прича је окончана. Мали је прошао фазу старлета и сада је слободан. Нису њих двоје једно за друго. То су два различита света. Водао је он њу на путовања, уживали су, лепо су се проводили, али ње ишло. То вам је најреалнија прича. Свако је отишао на своју страну. Његовим родитељима није било пријатно што се писало тако о њему у медијима, али сам је крив јер је објављивао јавно на тим социјалним мрежама и сам давао повода. Пријала му је пажња, воли он да буде познат. По том питању су исти. Немањи је пријало то да буде са неком дамом која је позната у јавности, али је видео да тај свет и није баш тако сјајан и бајан - завршава пријатељ Петошевића.

 

Иако су се сваки пут када би завршили емотивну причу отпратили са друштвених мрежа, овога пута то није случај.

Немања и Ива су и даље пријатељи на Инстаграму, али су побрисали заједничке фотографије на којима су деловали срећно, заљубљено, вољено.

Курир