Наташа Шавија обратила се пратиоцима путем друштвених мрежа, и тим путем им се захвалила на подршци, па је објавила да је суђење са Стефаном Карићем заказано и да ће се ускоро десити.

Фото: АТА имагес

 

- Хвала редакцијама на поштеди, разумевању и на "не разапињању" мене на крст и свима се извињавам ако вас је неки мој поступак изневерио, али просто тако је најздравије за мене. Суд ће донети пресуду, а има и "онај горе" - написала је Шавија, па се надовезала на свој однос са Стефаном:

Ипак, иако су многи мислили да је опростила Стефану, јер је у добрим односима са Османом, његовим оцем, она тврди другачије.

- И замолићу вас да не пишете како сам се помирила са особом која ми је ово све направила, јер то није истина, све се наставља као и до сад, као што видите суђење је извесно, као и датум и стојим иза свега до сад реченог да стриктно стојим иза свега што се суда и пресуде тиче. Свако ко направи овако нешто, из којег год разлога треба и да одговара за то - гласила је њена објава.

Међутим, Наташу је потом нешто потпуно избацило из такта, па је објавила два сторија у којима никада жешће прети да ће се осветити ономе ко је њој претио. Конкретно не спомиње да мисли о Стефану Карићу.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ натасасавија

 

- Хајде још једном да те видим у медијима, још једном! Јер другачије не знаш, него да пљујеш безобразлук! Нећу ти се ја у*рати, него они с којима си ми претио, за шта имам и доказе да си их спомињао! Ако хоћеш, доставићу ти њихове све иницијале да знаш да не причам у празно. Ево да ли је неком познато ово што ми је рекао: прво ми набраја коме је све битан (притом те све људе ја знам и радо ћу им доставити доказе да претиш људима около с њима, причаш шта не треба итд, па ми каже: 'ја сам њима кључна карика за везу са врхом, ја им требам, тако да ако им ја кажем, ти ћеш нестати нико неће знати ни како". Те људе нећу помињати јер су, види Бога ти, и моји пријатељи. Тако да све лепо им дам, склопе коцкице, нису глуперде (као ти) и то је то. И молим да ме више нико не подржава, да ми то касније јелте не би било набијено на нос! Све сам увек сама у животу и направила и с**бала и увек поправила, хвала Богу, јер сам довољно интелигентна и логика ми је много добра, тако да ово како изађе изашло је - написала је Наташа.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ натасасавија

 

- Ако треба живота да ме кошта, нека, толико далеко ћу ићи, али ћу ти ј м у п, ону коју ни не спомињеш, јер јелте живи у мањем стану, распаду жвалави безобразни! Толики безобразлук, да не знам јел то игде уопште дозвољено, да након онога тетовираш пиштољ преко слова бивше девојке, носиш мајицу са натписом "може ми се", и сад кажеш да не даш девојци да ти каже "волим те", опет терор, забране, доминација, его, да не набрајам. Са мном се дечко више нећеш ј**но зајебавати, то запамти! Ако си ме подценио, доказаћу ти да си се грдно заје*ао! Ако нема нико да стане на пут тој бахатости, ево ја ћу, 'нико и ништа' - поручила је Шавија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".