Најпре, водитељка је истакла да се Аца посвађао са многим колегама, али да се накнадно са њима и помирио.

- Знаш како, ја не волим да се свађам, ја волим да се на***ем мајке, кад видим да је неко кренуо на мене, а кад се посвађам ја се више не мирим. Ја сам се можда посвађао два-три пута у животу, то је нешто друго и то нису јавне личности. Све ово остало... па наравно да буде свега, највише сам имао конфликата са том једном особом, пријатељицом, другарицом коју ја готивим на крају крајева, јако - истакао је Лукас.

Како је открио, он сматра да Јелена и он имају исти, само један проблем.

Фото: Инстаграм принтскрин/estradni.arhiv, АТА имагес

 

- Ми имамо проблем сами са собом, са својим језиком који је бржи од памети, ја имам са тим што не могу да прећутим и онда се нађемо у таквој ситуацији - рекао је Лукас.

Аца је открио и у каквим је сад односима са Јеленом.

- Па ми смо увек у добрим односима. Ми се посвађамо преко новина, а онда се сретнемо и причамо нормално, па се опет посвађамо око неких глупих ствари, када она брани неку своју другарицу "кинеску Карлеушу" и онда опет схватимо да се свађамо пре свега око небитних личности - истакао је Лукас.

Фото: В. Данилов

 

Аца је истакао и да је честитао Јелени на постигнутом успеху.

- Имали смо концерт сад заједно у Бечеју, ја сам преслушао цео њен концерт, феноменално је одрадила! Она кад је сишла са бине, ја сам јој честитао, тако да, што се тиче ње, ја њу стварно готивим и имам лепо мишљење о њој, у сваком сегменту - рекао је он у емисији "Exkluziv night".

БОНУС ВИДЕО: