Љуба није знао да она има лепо мишљење о Драгану Којићу Кеби који се њему много замерио, па јој је изнео своје мишљење о њему.

Љуба већ дуго година не разговара са Кебом јер неће да му опрости што му је мазнуо песму "Богови земљом ходе" и снимио је са бугарском певачицом Преславом. Љуба Аличић је био шокиран овим и одмах га је дебело "окрпио".

 - Обоје су испали глупи! Ма нећу ни реч да проговорим са њим никад више. Ево поручујем им да се не брукају јер не знају да певају ни он, ни она. Ко је, бре, Кеба? Нема га на мапи, изгубио се, џаба му и Северина и све. Они нису певачи већ лопови који краду песме, срам их било. Ајде да песма није прошла код мене, па ће можда код њих, али људи, та песма је легендарна. Сви знају за њу, то је мој мегахит. Није ми јасно шта мисле? Да ће је отпевати боље од мене? Они су обични сомови, не знају да певају, никад њега нисам видео да пева - рекао је Аличић, па наставио:

Фото: В. Данилов

 

- Ја признајем певаче као што су били Маринко Роквић, Шабан. И Аца Лукас, Цеца, Зорица Брунцлик, Снежана Ђуричић... То су певачи, а Кеба нема везе с везом. Он ме уопште не занима. Испали смо смешни. Ма ја сам бољи певач од њега у сваком случају, већа звезда и не помаже му то што ме шиканира, будала једна - говорио је једном приликом Љуба за "Свет". 

Подсетимо, Љуба је недавно имао прилику да бира између Дарка Лазића и Слобе Радановића, а певач је одмах изабрао Дарка, јер како он каже, најбољи је. 

БОНУС ВИДЕО: