Манекенке и топ модели одушевљавају својом појавом на писти, а неретко и када их видите негде у јавности јер изгледају беспрекорно и атрактивно у каквој год били одећи. Иако је неочекивано да видите манекенку у тренеркци, једна од њих је одлучила да скине спортску одећу на сред улице пред очима пролазника и да испозира у атрактивном и луксузно чипканом доњем вешу. Иако су многи мислили да је "обична" девојка која је прихватила изазов и да на неколико минута буде позната, реч је ипак о професионалном моделу који је направио на улици праву пометњу.

Иако ју је већина видела попут других девојака у комфорној одећи, никоме није било на крај памети шта се иза тога крије. Атрактивна манекенка је полако скинула зелену тренерку са себе, изула патике и остала је у чипканом белом вешу који је истицао њену атрктивну препланулу фигуру. Лепотица је прошетала у томе највероватније за потребе рекламе, а познати фотограф Хенри Џименез Кербокс је то успео да забележи оком објектива.

Она је корачала улицама самопоуздано са цвећем у рукама, међутим, одушевљени изрази лица мушкараца са стране нису прошли непримећено. Док је она покушавала да остане на висини задатка и да одради професионално свој посао, мушкарци су прилазили фотографисали и смешкали се, а чуло се и понеко добацивање.

Међутим, нико није могао да предвиди шта ће се догодити. На крају сета лепотици је пришла њена девојка која ју је пољубила што је многе оставило у шоку. Снимак је на друштвеним изазвао пажњу пратилаца који су коментарисали и модел и њену љубав.

- Вау...толико је дивна...

- Заиста си анђео.

- Сви причају о лепоти девојке. Мене је зачудила жена која јој је потрчала у загрљај на крају.

- Заиста предивна жена

- Јаооо али крај.

- Заиста савршеност коју може да да Бог- били су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: