Славнић је био видно изреволтиран свим оним што је Ана износила о њему, а сада је решио да проговори и изнесе свој став.

- Имам визију да ћеш ући у "Елиту", ти си био супер док није ушла Ана Ћурчић - рекао је Осман.

- Улетела је као комета са милион ножева. Ја сам рекао две ствари о њој које зна цео град, а то је јавна тајна. Лакше ми је било да протрчим кроз то стакло, питао сам је што си овде, то ми је било чудно. То се не би десило да Качавенда није рекла ово све - рекао је Звездан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Можда ти продукција пружи шансу па да уђеш и објасниш све - рекао је Осман. 

- Качавенда је бараба, другачије је кад сам ја ту и кад ја на неке ствари које се мени не свиђају устанем и кажем нешто. Има неких ствари које немају везе са животом, јако интелигентна и паметна жена не може да буде насамарена од неке мутаве Ане и да на мене баца го*на и да пет месеци не скапира да је з*јебана с њене стране - рекао је Звездан, а онда се надовезао:

- Могу да прочитам оптужницу, то је жена с којом сам био десет година. Тужила ме моја ванбрачна жена за ово : "Клошарко видећеш кад изађемо, см*аде један нећеш спавати три месеца". Да је овако ријалити не би постојао, ово је стигло јер нема доказа за оно што је она измишљала. Хвала Богу, спасио ме Бог од зла.Све што је изговорила сама је себе демантовала - закључио је Звездан.

БОНУС ВИДЕО: