Репортер ББЦ-ја Хари Лоу добио је задатак да извештава о јакој киши и поплавама у предграђу Лондона у понедељак увече, када је његов ранац наводно отео лопов.

"Први пут у каријери синоћ - торба ми је украдена на пола нашег преноса уживо", написао је на X-у уз објављени снимак. На почетку снимка Лоу извештава о временским новостима, након чега је пуштен унапред снимљени интервју који је водио с младим локалним становником.

Кад се камера вратила на улицу, уследило је неколико секунди тишине и чинило да је репортер приметио да нешто што није у реду, а Лоу је касније открио како је у том тренутку појединац побегао с његовом торбом.

 

 

Остао смирен

Репортер је остао прибран и мирно одрадио свој радни задатак, а многи су похвалили његову реакцију, укључујући и његову колегиницу, Холи Клеменс, која је написала: "Ох, Хари!! Ти си апсолутни професионалац. То је ипак грозно, жао ми је што ти се то догодило".

Крађа није снимљена камером, а Лоу није открио шта се налазило у украденој торби, нити је открио да ли је лопов ухваћен.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: