Певачица Гоца Тржан недавно је гостовала у једној емисији у којој су је новинари питали за мишљење о новим албумима колегинице Јелене Карлеуше који носе назив "Алфа" и "Омега".

Како је исто питање покренуло лавину прозивки између Карлеуше и Едите Арадиновић која је признала да јој се исти не свиђају, Тржанова се није дала упецати. Она је у емисији одбрусила на питање о колегиници, а потом се поново огласила и истакла да је у одличним односима са Јеленом, као и да није желела да остави простор да она "оплете" по њој.

"Нисте ме питали никада ни за један албум, зашто само за њен?! Има пуно певача који нису избацили 10 година нове песме. Има музике коју ја не слушам. Је л' ја немам право на то? Ви то радите из разлога што ако сада кажем нешто што се њој неће допасти, она ће вероватно да оплете по мени. Њене нове песме нисам чула. Видела сам само спот. Уопште не очекујем од мојих колега да коментаришу моје нумере и не бих се наљутила уколико би неко рекао нешто лоше."

Фото: АТА имагес

 

 

Гоцу је потом открила да ли би снимила Јеленину композицију "Такита".

"Да хоћу да снимам тако нешто, ја бих снимала. Не видим себе у томе, то нисам ја. Нисам ја светица, али ја волим музику и волим да певам. Још увек нисам постала реперка."

Тржанова је открила и у каквим је односима са Карлеушом.

"У одличним смо односима. Наша деца су ишла у исту школу. Немам проблем ни са ким на естради. Ко год га има, има га у глави", каже Гоца Тржан.

БОНУС ВИДЕО: