Сада, само три дана након трагедије, стигли су и први токсиколошки налази. Потврђено је да је Метју Пери био негативан на одређене психоактивне супстанце.

Фото: Профимедиа

 

 

Како су анализе показале, глумац се није предозирао фентанилом или метамфетамином. Спроводе се даљи тестови као део токсиколошке анализе како би се установило да ли је су његовој крви били присутни неки други илегални лекови односно да ли је било штетних доза лекова који се издају на рецепт.

Најпре се прогнозирао да ће се на резултате чекати најмање шест недеља, а сада се помиње период од четири до шест месеци пре него што се саопшти званични узрок смрти глумца.

Фото: Профимедиа

 

 

Сви лекови који су пронађени у кући Метјуа Перија тог кобног дана били су преписани глумцу због разних болести, од депресије до анксиозности и нађени су у одговарајућем паковању. Уколико токсиколошки тетсови буду показали било шта сумњиво, Одељење за убиство и пљачке полиције у Лос Анђелесу које води случај, наставиће са истрагом.

Све за сада указује да се Метју Пери утопио у ђакузију, услед срчаног застоја, након коначне анализе видеће се да ли ће се остати на том закључку.

БОНУС ВИДЕО: