Певачица Зорица Марковић важи за једну од најпопуларнијих певачица на естради. Међутим, да је решила да се посвети каријери, она би стекла славу попут Брене или Цеце. 

- Јесам оставила каријеру, није ми била толико битна, доста тога сам стекла, али сам и пропустила. Могла сам да будем у рангу Брене, Цеце и свих осталих да сам и даље наставила оним темпом после "Тесне коже" или песме "Лијте кише". Међутим, нисам хтела уз сво поштовање и не кажем да моје колегинице то раде – изјавила је певачица за "Гранд". 

Тада је имала потребу да се посвети само породици: 

- Желела сам да будем кући, хтела сам мало да променим и репертоар који сам раније снимала, да имам неко тржиште да ја одем, отпевам и вратим се кући, одведем децу у школу, сачекам их, скувам ручак, не спавам. Зато ме је и дрмнуо инфаркт, али Бог ми је дао другу шансу, хвала му на томе, одгајила сам људине и све друге приче падају у воду. После свих тешких тренутака, остављања каријере, некако сам поносна што су они израсли у како ја кажем праве људине.

Фото: Архив Новости

 

Зорица је рођена у великој породици, а била је нежељено дете: 

- Имам четворо браће и сестара. У тренутку када је моја мајка била трудна са мном и моја 20 година старија сестра је била трудна. То је тада била срамота. Родитељи су размишљали су о абортусу, али мајка ме је ипак родила. У штали. Сипала ми је воду у уста кад су сви изашли из штале, кад сам се родила, тата ме спасао - изнела је Зорица непознате детаље из живота.

- Била сам нежељено дете. Недељу дана нису знали шта ће са мном. Зато и не знам када сам тачно рођена. Мајка никада није хтела да ми каже кад ми је рођендан. Чудно је то све било. Уписана сам 9. јуна, неки кажу да је у питању 31. мај, али ја мислим да сам се родила око 15. маја. Насмејем се кад ме неко пита шта сам у хороскопу. Одговорим им да сам водопад.

 

БОНУС ВИДЕО: