Следе јој концерти у Нишу, Загребу и Тузли, а сад се поводом њеног успеха и зараде од концерата огласио и политичар Иван Пернар из Загреба, који је имао шта да каже о "феномену Александра Пријовић".

Фото: АТА имагес

 

 

- У контексту новца који ће зарадити Александра Пријовић, никад нећу заборавити кад сам пре пар година разговарао са Вуцом. Он ми је рекао да је много пута покушавао да утиче на дискографске куће у Хрватској да гурају народну музику, илити народњаке, које би изводили наши музичари.

Фото: Фејсбук принтскрин/Ivan Pernar

 

 

- Објашњавао је да људи воле такву музику и да, ако ми нећемо гурати своје музичаре који је изводе, да ће нам долазити музичари из Босне и Србије и зарађивати новац на нама. То је управо оно што се догађа и Вуцо је исправно предвидео шта ће се догодити - навео је на Фејсбуку и додао:

Фото: Фејсбук принтскрин/Ivan Pernar

 

 

- Оно што ме чуди јесте да ни дан-данас нико у Хрватској не увиђа потребу за тиме да се гура наша народна музика, него се све своди на "увоз". Распродати концерти дан за даном и те како говоре да постоји велико интересовање за таквом музиком и оно неће проћи. Шта наше дискографске куће чекају, зашто не желе да наши музичари зарађују новац, не знам.

БОНУС ВИДЕО: