Ипак, једна госпођа је изазвала праву буру на интернету рекавши да стално саветује ћерку - да се богато уда.

Како сама мама истиче, она би волела да је имала од стране њене мајке савете попут "новац је важан" и слично, јер сматра да новац може купити срећу, пише "Дејли Мејл".

Величанствена кућа окружена двориштем које има неколико хектара, електрични аутомобил који стоји на шљунковитом путу, пун гардеробер дизајниране одеће, ципеле и ташне, а по кући трчкара чопор паса Свети Бердудли (спој Светог Бернарда и пудлице). Томе додајте и пут за празнике по иностранству уз незаборавно летовање и скијање.

Ово наведено је само жеља Ларе, 17-годишње девојке коју мајка учи да "пуца на високо". На друштвеним мрежама одаје своје замисли где ће се удати као и како ће јој се звати деца. Једино што не зна јесте име мужа, али оно у шта је сигурна јесте да мора да има позамашну своту на банковном рачуну.

И Лара се не стиди што иде около и прича да ће се удати за богатог човека, а у свему томе има подршку мајке.

- Да се разумемо, ја јој не говорим да батали школовање, седне и чека да јој онај прави наиђе. Не, ја желим да она има нешто своје, да буде високо образована, али да ипак размишља мало унапред и буде адекватно обезбеђена. Жели да студира класичну књижевност, али и да заврши права - каже Ларина мама.

Познаје, каже, пријатеље који су имућни и имају срећне бракове, док познаје и оне који живе по туђим становима и срећа им и није баш добар пријатељ. Њена ћерка ће бити образована и једноставно не иде да поред себе има мушкарца који јој не може пружити све потребно.

- Људи ме сматрају антифеминисткињом говорећи да Лари чиним медвеђу услугу, али бих јако волела да не мора у будућности много да размишља о новцу - рекла је мајка која признаје да је грешила у прошлости када је љубав у питању и да не жели да њена наследница крене њеним путем.

Подстиче децу да "настоје да буду најбољи" јер је прилично добар мото за живот.

БОНУС ВИДЕО: