- Линија 50, станица Канарево брдо. Возач на станици изашао у месару док су га путници чекали затворени у аутобусу. Фокусиран на пљескавицу нас путнике вози са отвореним вратима. На самој станици затвара врата и не дозвољава да путници изађу на задња. На моје питање након што сам изашла из аутобуса зашто се не фокусира на вожњу насилно затвара врата по систему или ћу побећи или ће ме прикљештити. Возач је господин који би одавно требало да ужива у пензији. Када је доста малтретирања и да ли неко ко користи градски превоз сме себи да дозволи минимум достојанства - наводи се у објави.

Ипак, у коментарима ове објаве многи су бранили возача и замолили пунике да имају разумевања за њих, док се с друге стране грађани жале да се неретко дешава и да изађу из возила и сврате до киоска на станици да купе нешто.

Фото: Инстаграм принтскрин/serbialive_beograd

 

- Пар пута ми се десило да нас возач остави у троли на Бањици, а он изађе до кисока да купи воду или сок. Ми то разумемо, али свакако не би требало тако нешто да се ради. Има доста нервозних људи који негде журе и кад остану у возилу дешава се да настане прави хаос због тога.

БОНУС ВИДЕО: