Девица

Девица је позната као знак који тежи савршенству у свему што ради. Но, ова тежња може бити мач са две оштрице. С једне стране, Девице су марљиве, организоване и поуздане, али с друге стране, прекомерна самокритичност може да их натера да вечно сумњају у своје способности. Као да њихов унутарњи критичар никад не спава, стално их подсећајући на то како би могли да буду бољи.

Вага

Ваге су познате по својој тежњи за хармонијом и равнотежом. Но, овај знак зрачи и неком врстом социјалне несигурности. Због жеље да буду прихваћене и вољене, Ваге се често могу запитати јесу ли довољно добре за друге. Овај знак зрачи шармом и лепотом, но унутарња дилема о томе јесу ли довољно вредне често их мучи.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе су знак дубоких емоција и саосећања. Овај водени знак често се утапа у мору властитих осећања, тражећи смисао и прихватање. Њихова преосетљивост и склоност ка емпатији може да их доведе до тачке где се осећају преплављено, питајући се јесу ли довољно снажне, способне или вредне љубави.

Јарац

Јарац је знак амбиције и дисциплинованог рада. Но, дубоко у њима је укорењен страх од неуспеха. Јарчева склоност ка перфекционизму и постављању високих стандарда може да буде узрок сталног осећаја да нису довољно добри, без обзира на њихове успехе.

БОНУС ВИДЕО: