Брак Викторије и Дејвида Бекама годинама је многима инспирација и синоним за праву љубав. Међутим, 2003. године десиле су се озбиљне турбуленције у њиховом односу, те је крах везе био готово известан. Међутим, обоје су уиложили велики труд да сачувају своју романсу, а сада после две деценије истина је коначно испливала на површину. Наиме, Ребека Лос, Бекамова љубавница о којој се стално шушкало, напокон је дала свој суд.

- У документарцу, Бекам само прича 'јадан ја'. Није преузео одговорност, може да прича шта хоће и јасно ми је да чува своју репутацију, али сада он испада жртва, а ја лажов. Сугерише да је Викторија Бекам испаштала само због мене - рекла је Ребека у интервјуу за "Даилy Маил".

А онда је уследило и њено гостовање у јутарњем програму ИТВ телевизије "ГоодМорнингБритаин", које је бацило потпуно друго светло на цео случај.

Фото: Профимедиа

 

 

- Највише бих волела да не морам више да причам о томе. Оставила сам то у прошлости. Наставила сам даље са својим животом. Када је изашао документарац и кад се десило све што се десило после тога, покушавала да игноришем ситуацију и да гледам на себе и свој живот. Међутим, јако ми је сметало, нарочито његов угао приче, његов наратив и како је читава прича била обмањујућа за јавност. Испало је да сам ја лоша особа - рекла је Ребека и додала:

- Наравно да сам и ја крива, за танго је потребно двоје. Није кривица само његова, већ смо обоје криви. Он никад није порекао да је имао аферу, рекао је да су моје оптужбе смешне, то није порицање. Ту реч саветују адвокати да би се онај ко се брани скренуо пажњу са онога што је истина.

Такође, јавна је тајна да су имали интимне односе кад год је Бекам пожелео, све вешто скривајућу од Викторије, све до момента када је Ребека одлучила да проговори.

Како је почела афера?

Њих двоје заправо су први пут усликани заједно 18. септембра 2003. у мадридском ноћном клубу Ананда. Паметна и згодна, обасипала је Дејвида пажњом која му је преко била потребна, а границе између приватног и пословног односа су се сваким даном све више померале. Није ни чудо што је Бекаму мало требало да падне на њене чари.

Међутим, откако је изашао документарац о фудбалеру, Дејвид и Викторија су истакли да је наводна афера била најтеже раздобље за њих, а и брак им је због тога једва опстао.

Фото: Профимедиа

 

 

- Био је то најтежи период за нас. Изгледало је да је цео свет против нас. Ево у чему је ствар, били смо тада једно против другог, да вам сасвим искрено кажем. До његовог одласка у Мадрид осећала сам се као да смо једно, али када је био у Шпанији није ми се више чинило да имамо једно друго. И то је било тужно. Не могу да вам кажем колико ми је то било тешко. И како је то све утицало на мене - била је искрена Викторија.

А онда је као бомба одјекнула вест о Бекамовој афери са Ребеком и додатно погоршала ситуацију.

- Када сам се први пут преселио у Шпанију било ми је тешко јер сам био део једне породице и једног клуба од 15 до 27 године. Продају ме преко ноћи, следећи минут сам у том другом граду, држави у којој не говорим језик. Што је било још горе, поред мене није била моја породица. Сваки пут када сам се пробудио осећао сам да нешто недостаје. Обоје смо у том моменту осетили да губимо једно друго, да се давимо. Било ми је невероватно тешко да видим Викторију тако повређену и не знам како се извукла из те кризе, али ми смо борци и одлучили смо да се боримо једно за друго, морали смо да се боримо за нашу породицу - додао је Бекам.

Епилог скандала

А онда је Викторија одлучила да се досели у Мадрид, где су купили кућу и скрасили се. Касније су у Шпанији добили и трећег сина, Круза, који сада има 18 година.

"Да ли сам замерала Дејвиду? Искрено, јесам. То је био најнесрећнији период у мом животу," рекла је Викторија и додала да јој је живот у Мадриду био "ноћна мора" и "апосолутни циркус" јер је све било преношено уживо на шпанској телевизији.

Фото: Профимедиа

 

 

У међувремену, Ребека је упловила у брак и пронашла срећу поред Свена Скаиа. Реч о ворвешком доктор који од 2016. ради као специјалиста хеликоптерске хитне медицинске службе (ХЕМС) и трагања и спасавања (САР). Пар живи у Норвешкој.

Ребека и Свен су се упознали 2008. године, а венчали су се 2012. пре него што су се преселили у Хемседал како би започели нови живот. Пар има два сина, Магнуса и Лиама. Она ради као медицинска асистентица и држи часове јоге.

- Лудо смо заљубљени као што смо били тог дана кад смо се упознали и јако сам поносна на њега. Ми смо одличан тим. Потпуно га подржавам у свему што ради - рекла је својевремено.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: