Певачица Селена Гомез, која од свих жена има најпраћенији Инстаграм налог, одлучила је да га до даљњег угаси због ужасних сцена које је принуђена да гледа.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, Инстаграм је протеклих 25 дана преплављен сценама из појаса Газе у којем је страдало више од три и по хиљаде палестинске деце приликом израелског бомбардовања.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ селенагомез

 

На потресним снимцима налазе се и бројни родитељи који у очају дозивају своје најмилије, а овакви призори су Гомезову навели да се бар на неко време удаљи са мрежа.

- Направићу паузу од друштвених мрежа јер ми се срце слама када видим сав хорор, мржњу, насиље и терор који се дешава у свету. Мучење и убијање људи, или било какав акт мржње према било којој групи је ужасан. Морамо да заштитимо све људе, посебно децу, и да зауставимо насиље заувек. Жао ми је што моје речи неће бити довољне за све или за хештег. Једноставно не могу да поднесем да невини људи бивају повређени. Лоше ми је од тога. Волела бих да могу да променим свет. Али објава неће. С љубављу, Селена - написала је певачица на свом Инстаграм сторију.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ селенагомез

 

Након тога поделила је фотографију своје млађе сестре уз речи:

- С обзиром на то да имам сестру, сваки дан ми је ужасно лоше. Урадила бих све за децу и невине животе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".