Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш имају брак за пример свима, а и данас заљубљени као и првог дана.

Као и сваки однос и њихов је прошао кроз различите фазе, а Зорица је недавно испричала какву је лудост једном учинила управо због свог супруга.

- Због љубави сам се ошишала малтене до главе пошто ми је Кемиш рекао да то урадим. То је нека наша фаза, он је мени рекао да сам демоде и да постоји фризер за те модерне фризуре и ја одем и ошишам се - испричала је певачица која је убрзо схватила да је направила грешку:

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Јао мајко како је то било страшно, покајала сам се чим сам изашла из салона, а што је најгоре када ме је видео, он једва да је приметио. Џабе сам се шишала, сада то не бих урадила шест пута да ми каже - искрена је Брунцликова.

 

 

Колико год они били пример идеалних супружника постоје неке ствари које Зорицу нервирају када је њена друга половина у питању.

Фото: Н. Фифић

 

- Не гаси светло уопште по кући. Ко шта ради, ја само идем и гасим светло за њим. Ја само гунђам, он говори како заборавља. Па не може годинама да заборавља, исти је проблем и данас - открила је певачица.

Подсећамо, Зорица и Кемиш недавно су уприличили гала славље поводом крштења своје унуке Милице на коме се окупило пола естраде.

- Баба и деда су били толико узбуђени да нису ока склопили ноћас. Дошли смо у једну проверену кућу, очекујемо да то буде како треба. Ја сам највише плакала, толико сам била узбуђена. Очекујемо још једну принову за два-три месеца, репертоар смо утврдили. Ташта не пије, то је боље по све - изјавила је том приликом Зорица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".