Јелена Карлеуша огласила се на друштвеној мрежи Инстаграм након што је њена колегиница Едита Арадиновић истакла како албуми "Алфа" и "Омега" нису њена шоља чаја.

Популарна певачица објавила је снимак Едите, која је била гошћа њене промоције за поменуте албуме, на ком се јасно види и чује како хвали поједине Јеленине песме, но, на синоћној промоцији новог албума Сање Вучић, Арадиновићева је "обрунла плочу".

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Морала сам да дођем ово да видим. Дефинитивно највише ми се допада песма "Машала". Препознајем се у песми "Рехабилитација", прелепа ми је песма - истакла је Едита пред промоцију "Алфе и Омеге" у Београду на води. Међутим, млада певачица је променила став претходне ноћи.

- Албум Јелене Карлеуше није моја шоља чаја - нагласила је Арадиновићева.

ЈК није могла да прећути овај "несклад става".

- Искрено, будем некад чак и тужна што су људи овакви... Ова девојка ми је била симпатична, али она је једна од безброј оваквих са јавне сцене који се понашају овако. Неко би рекао да није ни битно шта нпр. Едита или било ко од њих каже, већ како ћу ја одговорити, јер медији једва чекају да ставе моје име и одговор због кликова. Али тај тренд, тај манир омаловажавања Јелене Карлеуше само због маркетинга и наслова узео је маха као никада до сада. Разумем ја да се најјачи нападају, али ја сам ипак само жена која је уморна од борбе, од одбране, од враћања ударца. Уморна сам - написала је Карлеуша уз поменути снимак.

БОНУС ВИДЕО: