Невена Миличевић, светски познати модел и бивша ријалити учесница Великог брата и Задруге, недавно се породила и на свет донела девојчицу.

Након последњег учествовања у Задрузи отишла је у Америку, повикла се из јавног света и посветила породичном животу.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

Поносни родитељи су својој мезимици дали име Мила и уживају у првим заједничким данима са бебом.

Значење имена Мила

Сматра се да је женско име Мила, старо српско и православно име, а са значењем „мила и драга“, и да потиче од српског придева „мила; мио; мил“.

Иако спада у стара и традиционална српска имена, женско име Мила је све популарније међу младим родитељима, те и „враћа“ своју позицију међу најтраженијим именима за новорођене девојчице.

Име Мила има значење – „она која је умиљата“; „особа која је драга; мила; добродушна“; „особа која је свима миљеница“; „она која је рођена да буде омиљена и вољена“; „жена рођена да живи у милости“; „божија миљеница“; „она која је саосећајна; драга; племенита и пожртвована“.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ невена_милицевиц_оффициал

 

Невена је неретко активна на свом Инстаграм налогу, а сада је објавила фотографију са Милом и открила где њена ћеркица највише воли да спава.

Подсетимо, Невену љубитељи ријалитија памте по свађи са Иваном Стаменковић Синди, а видео њиховог сукоба постао је виралан на мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".