О браку Жељка Шашића и Соње, али и краху љубави, брујали су медији деценију, а Соња је одувек важила за фаталну жену која је увек привлачила пажњу јавности. Наиме, Соња је напустила Жељка Шашића и удала се за његовог колегу Ацу Лукаса.

Певачи Аца Лукас и Жељко Шашић годинама су били пријатељи, па су многи били изненађени када се прочуло да је Лукас у вези с бившом супругом свог колеге, а касније ју је и оженио.

 

Лоши односи са ћерком Софијом

Ћерка Жељка Шашића и Соње Вуксановић, Софија, на Фејсбуку је 2014. године избрисала презиме Шашић и написала Ву, почетна слова Ациног презимена, које је, наводно планирала да узме.

Свима је већ познато да је Соња, када се удала за Ацу и напустила Жељка, повела њихову ћерку Софију, која је Лукаса заволела као рођеног оца. Међутим, нико није очекивао да ће та љубав довести до тога да она да одбаци презиме свог оца. Жељко је стао у одбрану своје ћерке.

- То су пубертетска посла, јер она је у тим годинама и ја то покушавам тако да укапирам. Чудна су ова деца данас у том периоду, зато не придајем томе велики значај - рекао је Шашић, сматрајући да ће Софија променити мишљење, што се и десило. Софија данас носи презиме Шашић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofija Sasic (@sofiijavu_)

Пуцање брака између Соње и Аце

После пар година, Аца Лукас и Соња су добили ћерку Викторију, ал су се и они убрзо развели. Аца Лукас је изјављивао да му је развод са Соњом тешко пао и да му је требало дуго времена да се опорави.

Певач Жељко Шашић био је гост у емисији "Сценирање" на Курир ТВ, где је причао, између осталог, о свом прекинутом пријатељству с Ацом Лукасом.

- Дружили смо се Лукас и ја. Више сам ја капирао њега као пријатеља, него он мене. Био је лажни пријатељ. Из његовог понашања било је тешко закључити да ће бити такав какав је испао после. Волео сам га ко пријатеља, он је увек био несташан, увек сам му био глас савести. Чудни су то ликови. То је било шокантно за мене, кад сам сазнао за њега и Соњу, али смо сви наставили своје животе. Ја његову жену нисам гледао. С тим његовим окружењем је било тешко расправљати се. С њим могу да се помирим, али да се дружим нећу. Ми смо и разговарали о стварима о којима је требало да се разговара, док сте ви новинари мислили да смо у сукобу - рекао је Жељко.

Фото: АТА имагес

 

 

Лечили га психотерапеути

Жељко Шашић је изјавио да је после великих животних падова ишао на психотерапије и да му је то помогло да се у потпуности опорави.

- Сигурно сам пуно пута погрешио у животу, не само у каријери, време негде покаже да ли је могло боље. Суђено је да се тако деси. Треба корачати кроз живот храбро, ићи до краја и бити позитиван. Имао сам и те како негативне фазе, и оне су проистекле можда из грешака. Није на одмет поразговарати са стручним лицем или духовником, отворен разговор са пријатељем, помаже, прија срцу, души, телу, глави - рекао је Шашић и додао да је био на психотерапијама.

БОНУС ВИДЕО: