Први пут то се догодило када му је пред очима, у четрнаестој години живота, погинуо отац. Како певач каже, од ове трагедије никада се није опоравио.

- Мој отац је био члан савеза комуниста, и до су сви гледали да забодеу неку лову и викендице њега то није занимало. Он је био тајни саветник у Титовом кабинету - испричао је певач, а онда се сетио немилог догађаја чији је био учесник.

- Била је у питању политичка намештаљка, изрежирана. Он и ја смо били у колима, мени длака са главе није фалила а он је остао на месту мртав. Али био је и остао ауторитет у мојој глави. Ја сам се након тога страшно променио, јер је мој херој био поражен. Нисам имао ни 15 година и то су ствари које младом чоеку направе лом у глави - рекао је својевремено за медије, а сада је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" открио да је само дан након очеве смрти имао важну школску представу, коју мајка није дозволила да пропусти.

Фото: Н. Фифић

 

 

Слично је било и када је преминула његова мајка:

- А ја сам сутра, прекосутра и трећи дан након информације да је моја мајка умрла од канцера имао договорене концерте - каже Ђорђе и открива да га је иста ситуација сачекала 2018. године, када је преминула његова сестра:

- Иста ми се ствар дешава и са рођеном сестром 2018. године која умире на дан када имам премијеру.

- Из сваког тог судара са животом ја сам схватио једну ствар, рођени смо сами и умиремо сами - каже Ђорђе Давид

БОНУС ВИДЕО: