- Нису на пијаци у питању они класични удварачи, већ ми се највише удварају људи који раде на тезгама и продају пасуљ. Човек има жену, породицу, а мени се удвара и прилази ми чим ме види - открива она, па признаје да се ретко деси да плати нешто, а врати се кући пуних руку.

- На пијаци се утркују ко ће да ми понесе кесе до таксија, не дају ми ништа да платим, само говоре: "Ево наше Лепе" и гурају ми краставце и поморанџе у цегер. Кад дође Божић, бадњак нико неће да ми наплати, нема шансе, само кажу: "Лепа, богињо наша", а ја сам таква, волим да идем у народ и онда ми стварно такве ствари ласкају.

Лукићка се затим дотакла и приче која се тиче напретка технологије, те тврди да радије прича уживо с људима, него што користи паметне телефоне.

Фото: Д. Миловановић

 

- Кад је технологија у питању, све ме то, искрено, нервира. Нећу да учим да рукујем тиме, одбијам да чепркам по тим телефонима. Много ме нервирају људи који иду преко пешачког прелаза и гледају у неки уређај, тако стварно могу да направе себи проблем. То стварно није безбедно. Не могу да поднесем то да, где год се окренем, сви држе телефон у руци. Ја бих то забранила и тако не функционишем. Нема ништа лепше него кад људи причају очи у очи - рекла је певачица.

Нема певачице која може да ме наследи

Лепа тврди да засад нема колегиницу на домаћој естради која може да је наследи, али да неће имати проблем да похвали неку која буде имала каријеру налик њеној.

- Досад сам била уникат, једино ако се нешто поремети следеће године, али и то ћу прихватити. Немам ту врсту сујете. Ако се појави моја наследница, опет не може да ме склони са сцене. Свој пут сам давно утабала. Било би ми мило да кажу пева као Лепа, али као што видите, досад се таква није родила!

(Република)

БОНУС ВИДЕО: