Маја и Драган Бјелогрлић заједно су 27 година и упркос томе што никада јавности нису одшкринули врата породичног дома, њихова љубавна прича започела је пред очима милиона Југословена.

Млади и перспективни глумац и студенткиња енглеског језика, која се хонорарно бавила моделингом, срели су се деведесетих, на снимању једне рекламе.

Фото: Јутјуб принтскрин/TV Arhivator

 

 

Бјела ју је, након само две недеље познанства, одвео пред породичну кућу у банатском селу Баранда.

Док су они пред камерама размењивали пољупце и загрљаје, у позадини је ишла чувена шпанска песма „Ун Аñо де Амор“. Било је више него очигледно да између двоје младих људи постоји нешто више од пословног односа.

- Кад сам, неколико месеци након што смо се упознали, добио понуду да снимим рекламни спот за кухињски намештај, за који ми је требала партнерка, сетио сам се Маје. Нисам био сигуран да ли је уопште у Београду, али имао сам срећу да је баш тада дошла на јесењи испитни рок, па сам је ангажовао да глуми у реклами - испричао је једном приликом Драган Бјелогрлић.

Фото: Јутјуб принтскрин/TV Arhivator

 

 

- Прво смо само глумили љубавни пар, а убрзо смо то стварно постали - додао је.

Драган Бјелогрлић ретко у интервјуима говори о приватном животу, али је једном приликом истакао да је стабилна и складна породица његов највећи успех.

Фото: Архив Новости

 

 

- Својим великим достигнућем сматрам то што сам, мислим, успевао да моје професионално напредовање прати моје животно. Трудио сам се да будем свестан својих грешака и да их исправљам. Како у животу, тако и у професији. А мој највећи успех је моја супруга, коју волим и која ми је помогла да имам срећну и дивну породицу, упркос бројним изазовима које често намеће живот једног уметника - рекао је раније Бјела.

БОНУС ВИДЕО: