Окружени својим најмилијима, с нестрпљењем су се заветовли - 1. јуна, био је то уједно и рођендан вољене баке. Њихови пријатељи поменули су да се пар радовао добром проводу након што су прошли кроз два узастопна губитка, међу којима је била и смрт младиног оца.

Очију испуњених сновима о заједничкој будућности, Џони Мае и Торазе из Омахе у Небраски стали су заједно пред олтар, где су пред свештеником хтели пред свима да потврде своју љубав.

- Био је то најсрећнији дан у Торазеовом животу. Само сам могла да видин осмех на његовом лицу и колико је био срећан - коментарисала је Моника Милер, која ради са Џони.

Џони Мае има посебно место у локалној заједници, била је директорка организације ECO Supportive Living за помоћ особама са инвалидитетом и старијим особама.

Фото: Профимедиа

 

- Није важно колико је сати или колика је потреба, она је увек вољна да помогне - нагласила је једна од њених колегиница.

Био је то њен велики дан, дан о којем је Џони маштала откад је била девојчица. Сви су се окупили у цркви како би сведочили посебном тренутку пара. Након што је церемонија завршена, пар је изашао напоље да позира за венчане фотографије.

Међутим, изненада је Торазеово срце престало да куца. Са само 48 година, трагично је изгубио живот.

- Срце му је стало у 4:35, само сат времена након што је церемонија почела - објаснили су.

Фото: Профимедиа

 

Његова новопечена супруга остала је са страшним осећајем туге, њихова заједничка будућност нестала је у секунди.

- Удала се и постала удовица у року од сат времена - коментарисао је породични пријатељ.

Џони Мае посветила је свој живот помагању другима, с посебним циљем заштите најугроженијих чланова заједнице.

- Само желим да је заједница уз њу и да је сви ми подржимо на исти начин на који она то чини свакодневно - рекао је један од пријатеља.

Трагични догађај оставио је Џони сломљеном, али њени пријатељи јој помажу и раде све што је у њиховој моћи да јој пруже подршку на било који начин.

БОНУС ВИДЕО: