Ако сте гледали филм "Тома", сигурно се сећате и лик Руже, које се главни јунак, певач Тома Здравковић, сећа кроз флешбекове којих има на претек. Њу игра талентована девојка из Мионице Тамара Јовановић.

Девојка која ради у Туристичкој организијацији Мионица, а са екипом емисије "Први ред" телевизије "К1" срела се у Струганику, у родној кући војводе Живојина Мишића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Domaća Dešavanja

 

 

На питање да ли је туристи препознају, Тамара је одговорила потврдно.

- Мало су збуњени, гледају ме. Мислим, ја видим на њиховим лицима да им је то питање у глави:"Да ли си ти она девојка која глуми у филму? Ниси проговорила ни реч, а толику емоцију си дала, оставила толики утисак..." Значе ми ти коментари - рекла је на почетку разговора Тамара Јовановић.

Иначе, она је кустос родне куће Живојина Мишића, туристима прича легенде и приче о славном српском војводи, између осталог и оне које нису записане.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @just_be_confidentt

Тамара наводи да јој филм "Тома" променио на неки начин живот. Људи је препознају и заустављају.

- Та прилика се не пружа баш свакоме - искрена је девојка из Мионице, која је открила да се у слободно време бави и сликарством

Тамара је испричала како је добила улогу у филму "Тома".

- Сви мисле да сам била на неком кастингу. Пошто ја певам у једној групи "Мионе", директору Дома културе Ваљева је био потребан статиста, тако да је он мене препоручио. Отишла сам тамо, упознала сам Бјелу... Бјела је заиста диван човек, целом екипом сам одушевљена и стварно су ми сви драги... Када бих морала да издвојим, онда је то Петар (Бенчина) - рекла је девојка из Мионица, која изврсно пева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @just_be_confidentt

- Мислим да ћу ићи тим корацима музике. Ипак је музика нешто што ми је у породици, значи од малих ногу, отац ми исто свира, брат похађа Нижу музичку школу... Ја бих волела да наставим са овим (глумом) и видећемо да ли ће ми се указати још нека прилика - рекла је Тамара Јовановић.

БОНУС ВИДЕО: