Ана Рајковић је у Шпанији решила да изненади свог вољеног супруга, голмана Предрага Рајковића за његов 28. рођендан. Она је са синовима декорисала амбијент златним балонима, а на Инстаграм профилу се присетила како су пролазили кроз тешке тренутке: 

- Сећам се… Сат откуцава поноћ , његов 27. рођендан… Нисам са њим, не могу да га загрлим, пољубим, спремим торту, плачем, гушим се у сузама док седим на интензивној и молим Бога да све прође, да поново будемо сви заједно… Скупљам снаге зовем га и тихо певушим песмицу и знам пожелели смо исту жељу, и знате шта? ОСТВАРИЛА СЕ! Животе мој срећан ти рођендан! Хвала ти што си најбољи тата и муж на целом свету! Знај Бог нам шаље разна искушења са разлогом, хвала ти што смо сваке године све јачи, ти знаш шта ти овај пут желим… И знаш ко те воли највише… СРЕЋАН РОЂЕНДАН ЋАЋА - написала је Ана која је са синовима супруга изненадила прелепом декорацијом у златној боји, балонима, али и тортом са два спрата на којој су основни мотиви биле фудбалске лопте.

Ана је једном приликом отворила душу о синовој борби са болешћу

- Тачно 365 дана од мајкине највеће ноћне море. Кома, сепса, бактерија га је разорила, не очекујте превише, дајемо му само 5% шансе да се избори, бактерија је вероватно стигла до мозга, немоћни смо, све је на њему. И ако се пробуди не очекујте превише, рекли су… Стисла сам зубе и срце, а тату сам загрлила најјаче и шапнула му да не смемо да им верујемо. Из дана у дан веровали смо само Господу и теби сине. Многи су искористили мајкину “слабост”, погрешили су, пуно су погрешили, али су научили да добро увек победи зло. Сећаш се како су нам рекли?! Па ово је чудо, ово је необјашњиво! Чудо наше, волимо те највише - написала је Ана Рајковић недавно на Инстаграму.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/rajkovic__ana

 

 

БОНУС ВИДЕО: